櫻Musou
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

無雙固定天下團隊成員及背景人物之簡單介紹

+4
鈴音
卡娜拉
哎呀
舒瓦
8 posters

向下

無雙固定天下團隊成員及背景人物之簡單介紹 Empty 無雙固定天下團隊成員及背景人物之簡單介紹

發表  舒瓦 周二 11月 15, 2011 2:36 pm

魔導:
舒瓦(會長)**天下團成員.天下第一武術王/絕佳拍檔
hhxz**天下團成員.天下第一武術王/絕佳拍檔
我真的受傷了*天下團成員
灼熱的夏娜*天下團成員
乂大魔乂*天下團成員
魔童spark(因事待機中)**天下團成員.絕佳拍檔

天天:
樹o口o**天下團成員.絕佳拍檔
絕對障壁
wasabe
月祭(待機中)月讀分身
黑暗王子(待機中)*天生殺人狂分身

普之
鈴音**天下團成員.絕佳拍檔
哎呀**天下團成員.哼哼哈

奧迪:
波波大魔人**天下團成員.絕佳拍檔
曖之gay魔人**天下團成員.絕佳拍檔
月讀*天下團成員
卡娜拉(待機中)
項郎(待機中)
愛情雨(待機中)

卡魔:
成哥

波可:
惡靈(待機中)成哥之街埸不敗傳說專用分身

氣功:
蕾娜****追風箏的孩子條女
Mar美堂蠻
殺龍樓。銀月

劍:
追風箏的孩子**天下團成員.絕佳拍檔
迷惑
神玥兒****某人條女
刃月(待機中)月讀分身

棍:
殘酷(會長)*天下團成員
天生殺人狂*天下團成員
隱藏人物*哼哼哈
繪理香
adrien

P.S.紅色為天下固定團A:樹(隊長)-HHXZ-鈴音-波波大魔人-追風箏的孩子
橙色為常打天下.救命波波.10W水.成員

冇講你個名果D唔係你唔勁.先唔好唔爽.收得你就預埋你!約定左你55就55!!!同我係55天下殺出一條血路!!!

舒瓦

文章數 : 6
注冊日期 : 2011-11-15

回頂端 向下

無雙固定天下團隊成員及背景人物之簡單介紹 Empty 回復: 無雙固定天下團隊成員及背景人物之簡單介紹

發表  哎呀 周二 11月 15, 2011 2:59 pm

感動 lol!

哎呀

文章數 : 2

回頂端 向下

無雙固定天下團隊成員及背景人物之簡單介紹 Empty 回復: 無雙固定天下團隊成員及背景人物之簡單介紹

發表  卡娜拉 周二 11月 15, 2011 3:40 pm

舒瓦真係好有心機呀~~~支持支持^0^

卡娜拉

文章數 : 1

回頂端 向下

發表  鈴音 周二 11月 15, 2011 3:43 pm

為了部落的榮耀!!大家一起努力吧!!
舒瓦辛苦喇._."

鈴音

回頂端 向下

發表  我真的受傷了 周二 11月 15, 2011 3:57 pm

舒你太客氣了....共勉之=]

....但麻煩可唔可以係我個名後面加返"無雙型男".....好野要開心Share

我真的受傷了

文章數 : 5

回頂端 向下

發表  波波大魔人 周二 11月 15, 2011 6:09 pm

我想知邊7隻魔導= =?

波波大魔人

注冊日期 : 2011-11-14

回頂端 向下

發表  ????? 周二 11月 15, 2011 6:16 pm

灼熱的夏娜
lv50
魔導戰士

?????
訪客

回頂端 向下

發表  ????? 周二 11月 15, 2011 6:18 pm

舒瓦話佢好靚仔wo...."

?????
訪客

回頂端 向下

發表  舒瓦 周二 11月 15, 2011 6:20 pm

波波大魔人 寫到:我想知邊7隻魔導= =?
舒瓦.基路亞.spark.鬼邪.hhxz.小桂于.夠做埋黎

舒瓦

文章數 : 6

回頂端 向下

無雙固定天下團隊成員及背景人物之簡單介紹 Empty 讚~~~~~~~~~~~

發表  樹o口o 周二 11月 15, 2011 11:13 pm

我最愛果句 broken 係最大的證明xD"""""

樹o口o

注冊日期 : 2011-11-14

回頂端 向下

發表  我真的受傷了 周二 11月 15, 2011 11:21 pm

舒瓦 寫到:
波波大魔人 寫到:我想知邊7隻魔導= =?
舒瓦.基路亞.spark.鬼邪.hhxz.小桂于.夠做埋黎
我頂冇我份Sad

我真的受傷了

文章數 : 5

回頂端 向下

發表  神玥兒 周二 11月 15, 2011 11:22 pm

舒瓦 唔好玩野xdd
神玥兒*****某人條女= =

神玥兒

文章數 : 1

回頂端 向下

發表  ????? 周六 11月 19, 2011 5:53 am

灼熱的夏娜" 改左名 叫BLunChaN
舒瓦 快D改返啦..."

?????
訪客

回頂端 向下

回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章